Jakt og fiske

altVed foten av Rastigaissa...

... ligger et sted som ingen andre har funnet.

Gjør i år det som du lenge har drømt om - ha tid til deg selv, vandre i uberørt høyfjellsnatur, bade i krystallklart vann under åpen himmel, nyt roen og sove i en god seng!

Vår fjellhytte ved Geidnujavre er nylig pusset opp og frister fjellvandrere med fire sengeplasser, knitrende lyder fra vedfyrt ovn og gass for matlagning. Gå fire-fem timer i lett terreng og du er der...

Mer om vårt hytteutleietilbud finner du her.

Velg Levajok når du planlegger sommerens fiskeeventyr!

Vi desinfiserer fiskeutstyr og hjelper med "kjentmannskunnskap". Du kan kjøpe fiskekort og levere fangstoppgaver, betale statskort og kjøpe innlandsfiskekort og detaljert kart over området hos oss.

Like ved fjellstua kan du fiske i Mikkeljavre. Her finnes leirplass, robåt og gamme til fri bruk for fjellstuas gjester. Redningsvest kan leies på fjellstua. De sprekeste anbefales turen til Geidnuhytta ved foten av Geidnugaissa - fantastisk natur og flotte fiske- og jaktmuligheter!

Overnatting på Levajok i hjemmekoselige hytter. Hyttene har fra 2 til 7 senger. Vi anbefaler å bestille overnatting og måltider på forhånd - det samme gjelder bastu.

Interessert i jakt?

Finnmarkseiendommen - Finnmárkkuopmodat (FeFo) har Norges største sammenhengende jaktterreng, med et bredt spekter av valgmuligheter for de som ønsker å jakte småvilt.
Det er mulig å kjøpe jaktkort for enkeltkommuner og for hele fylket.

Se mer om tilbudet på Inaturens hjemmeside som du lett finner her.

Du kan også laste ned Småviltbrosjyren 2011- 2012 med mye viktig informasjon. Den finner du her. 

Inatur Nordic er navnet på det nye norsk-svenske selskapet som skal gjøre jakt, fiske og friluftsliv i de to nabolandene lettere tilgjengelig. Bak satsingen står Statskog SF og Sveaskog AB. For mer informasjon om fiskekortpriser / -avgifter / -sesong, besøk Inaturs hjemmeside.

Kontakt

Telefon: + 47 78 92 87 14

Postadresse: Levajok, N-9845 Tana

e-post: Fjellstua@levajok.no

Bankkonto 49011300803
IBAN NO2549011300803
SWIFT SNOWNO22

Levajok fjellstue tilbyr

Camping/Hytteleie

Kafe

Rideskole

Fiske

Fjellvandring

Jakt

.......vi hjelper deg gjerne

Tilbud

Egen hytte til ferien, eller for en lengere periode?

Vi gir deg gjerne tilbud!